Vrijdag

Opening 9.00 uur
Sluiting 15.00 uur

Groep 1-4: Een lunchpakket, eventueel handdoek en droge kleding.
Groep 5-8: Een lunchpakket, zwemspullen, handdoek en eventuele droge kleding.

Groep 1 – 4: De laatste dag gaan de kleintjes nog even lekker spelen en ravotten op de Houtsberg. De kinderen zullen hier met de huifkar naar toe worden gebracht. In de ochtend zullen we een speurtocht lopen, waarbij we de vondst in de middag kunnen vrijspelen.

Groep 5 – 8: Met de oudere kids gaan we op het terrein verschillende spellen doen. Als het weer het toelaat zal hier genoeg water aan bod komen.

Om 15.00 uur wordt deze dag al afgesloten.

Braderie

’s Avonds is er weer een ouderwetse braderie. Hier sluiten we gezamenlijk de KVW- week afsluiten. Er zullen een aantal optredens te zien zijn van kinderen waarvoor zij de hele week geoefend hebben. Ouders, opa’s en oma’s, bekenden en belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 18.00 uur op het KVW-terrein bij de sportvelden. Om 18.15 uur starten we met onze Braderie.

Omstreeks 21.00 uur sluiten we deze KVW week af. Natuurlijk bent u van harte welkom om nog even na te kletsen. Vanaf ongeveer 22.00 uur zullen wij onderling met de leiding de KVW willen afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje